ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!

Αν σας έχουν κόψει το ρεύμα επειδή έχετε οφειλές προς τη ΔΕΗ ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ θετική αφού το Κράτος (ΔΕΔΔΗΕ-ΥΠΕΝ) πληρώνει όλο το ποσό της οφειλής σας και η επανασύνδεση της παροχής ρεύματος γίνεται κανονικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να δείτε και την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ από ΕΔΩ

και το ΦΕΚ με την παράταση του προγράμματος έως 31-12-2022 ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

Αν σας έχουν κόψει το ρεύμα λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ θετική αφού το Κράτος (ΔΕΔΔΗΕ-ΥΠΕΝ) πληρώνει όλο το ποσό της οφειλής σας και η επανασύνδεση της παροχής ρεύματος γίνεται κανονικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για ποσό οφειλής έως 6.000€ καταβάλλεται από το Κράτος το 100% του ποσού οφειλής , δηλαδή ο οφειλέτης προς τη ΔΕΗ (ή άλλη εταιρεία) δεν πληρώνει τίποτε απολύτως και ολοκληρώνεται η επανασύνδεση της παροχής ρεύματος, σε σύντομο χρονικό διάστημα!!

Για ποσό άνω των 6.000€ και έως 9.000€ καταβάλλεται από το Κράτος το 75% του ποσού, δηλαδή ο οφειλέτης, θα πρέπει να πληρώσει το 25%, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανασύνδεσης.

Για ποσό άνω των 9.000€ και έως 12.000€ καταβάλλεται από το Κράτος το 50% του ποσού , δηλαδή ο οφειλέτης, θα πρέπει να πληρώσει το 50%, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανασύνδεσης.

Αν η οφειλή είναι άνω των 6.000€ και προκύπτει κάποια συμμετοχή και από τον οφειλέτη, αυτή μπορεί να καταβληθεί σε άτοκες μηνιαίες δόσεις ανάλογα και με το υπερβάλλον ποσό οφειλής (από τις 6.000€)

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΔΕΗ, ELPEDISON ΚΛΠ).

Υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια τα οποία όμως είναι αρκετά υψηλά και καθορίζονται από τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού, καθώς και από άλλα ζητήματα όπως το αν υπάρχουν στην οικογένεια ΑΜΕΑ, άτομα που χρήσουν μηχανικής υποστήριξης κλπ.

Δείτε τα εισοδηματικά κριτήρια αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Εφόσον λοιπόν, έχετε διακοπή λόγω οφειλών στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας σας, και τα εισοδήματα του νοικοκυριού σας όπως αυτά είναι δηλωμένα στη τελευταία φορολογική σας δήλωση είναι εντός των παραπάνω ορίων, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Νόμο 3088/Β/2020 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), και να πληρώσει το Κράτος για εσάς την οφειλή σας, ώστε να γίνει η επανασύνδεση της παροχής σας!!

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή και έχει πάρει νέα παράταση για διακοπές λόγω οφειλών έως και 30-6-2022. Η παραπάνω διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με τις αιτήσεις που θα γίνουν για επιστροφές έως 600€ που ανακοινώθηκε πρόσφατα και άλλωστε αυτό αφορά ενεργές παροχές.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στο γραφείο μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε την υπηρεσία με επιτυχία και να αποκτήσει ξανά για το σπίτι του αυτό το βασικό αγαθό που λέγεται ρεύμα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2253096600 & 6996625872
και email indem2013@gmail.com κ.Μαλακού Μιχαέλα