Α. ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

1. 2Κ/2021 : Εκδόθηκε η 2Κ/2021 προκήρυξη η οποία θα καλύψει τριάντα οκτώ (38) μόνιμες θέσεις, των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Δηλαδή στην ουσία το ΑΣΕΠ έχει βγάλει μία προκήρυξη για τον εαυτό του, και όσοι προσληφθούν θα εργάζονται στην κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ στην Αθήνα.
Οι ειδικότητες είναι ανά κατηγορία:

ΠΕ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 29 ΘΕΣΕΙΣ

ΤΕ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΘΕΣΕΙΣ

ΔΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Η/Υ ΣΥΝΟΛΟ 3 ΘΕΣΕΙΣ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2021 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 , οπότε υπάρχουν πάνω από 20 ημέρες ώστε να γίνει η σωστή προετοιμασία διότι μία σωστή αίτηση είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων, του υποψηφίου και της προκήρυξης!

Αυτή την περίοδο δεν έχουμε άλλη ενεργή προκήρυξη για μόνιμες θέσεις αλλά αναμένουμε νέες προκηρύξεις σε διάφορους φορείς (ΕΦΚΑ, Υπουργείο Παιδείας, κλπ), καθώς και δύο μεγάλες προκηρύξεις για τους ΕΠΟΠ και την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων).Β. ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ)


1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1.935 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ 2 ΕΤΩΝ!

Έχει εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας μέσω της οποίας θα προσληφθεί σε όλες τις ΥΠΕ (Υγειονομικές περιφέρειες), προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνολικού αριθμού 1935 ατόμων σε πολλές ειδικότητες!

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι προσληφθέντες θα είναι διάρκειας τουλάχιστον 2 ετών με δυνατότητα (από τον φορέα) ανανέωσης της σύμβασης ανάλογα και με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 29 Μαρτίου και ώρα 09:00 μέχρι τις 12 Απριλίου και ώρα 23:59.

Αναλυτικά οι ειδικότητες που θα προσληφθούν:

ΠΕ : Ιατρών Γενικής Ιατρικής, Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας, Κοινωνικών Λειτουργών, Εσωτερικής Παθολογίας, Παιδιατρικής, Νοσηλευτικής, Διοικητικού – Οικονομικού, κλπ.

ΤΕ : Επισκεπτών-τριών Υγείας, Νοσηλευτικής, Κοινωνικών Λειτουργών, Διοίκησης Μονάδων Υγείας κλπ

ΔΕ: Βοηθών Νοσηλευτών, Διοικητικών Γραμματέων κλπ Επισημαίνεται ότι, για αρκετές ειδικότητες όπως Νοσηλευτικής και Διοικητικοί, σε περίπτωση που οι θέσεις δεν καλυφθούν από τους υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ, θα καλυφθούν από υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά μετά την ολοκλήρωσή της διαδικασίας ο υποψήφιος πρέπει να στείλει και τον φυσικό φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία, μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά!

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ2. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ!

ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ (παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά):
Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως εποχιακοί υπάλληλοι επειδή βγαίνουν συνεχώς προκηρύξεις θα πρέπει πρωτίστως να είναι ενημερωμένοι και να παρακολουθούν αναλυτικά τις εκάστοτε προθεσμίες! Αυτό συμβαίνει διότι μέχρι τώρα (αναμένεται να αλλάξει) ο τρόπος υπολογισμού για την υποβολή των αιτήσεων, καθορίζεται από την τελευταία δημοσίευση της εκάστοτε προκήρυξης στον τύπο. Οπότε θα πρέπει να παρακολουθούμε τις προκηρύξεις αυτές (των εποχιακών) και να κάνουμε επικοινωνία με τον φορέα που μας ενδιαφέρει, ώστε να ενημερωνόμαστε για την ακριβή ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, αφού δυστυχώς αυτή δεν αναφέρεται μέσα στις προκηρύξεις αυτές (των εποχιακών), όπως συμβαίνει στις προκηρύξεις των μονίμων!ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ

1. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 206 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ: ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ

2. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 73 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΟΠΩΣ: ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ

3. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ 53 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΟΠΩΣ: ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ (ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ) ΕΔΩΓ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
Δείτε αναλυτικά εδώ


Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
error: Content is protected !!