ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

1) Remote Αρθρογράφοι
Σε αρκετούς αρέσει να γράφουν άρθρα και αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να πληρώνονται για να κάνουν μια τέτοια δουλειά. Το δύσκολο είναι να βρούμε τις σωστές ευκαιρίες. Να βρούμε δηλαδή, ένα website ή μία εταιρεία η οποία να πληρώνει freelancers για να παρέχουν περιεχόμενο. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δείτε κάποια ξένα websites που προσφέρουν τέτοιες δουλειές. Να σημειώσουμε βέβαια ότι ακριβώς επειδή τα συγκεκριμένα websites είναι ξένα, η καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

1) Freelance Writers Den: Online Writing Community
2) SolidGigs | Get Freelance Jobs on Autopilot
3) WorkingInContent.com - Jobs in Content Strategy, Content Design, UX Writing and more
4) Jobs - ProBlogger Jobs
5) Freelance Writing Jobs | Upwork™
6) Who Pays Writers?


2) VIPKid-Διδασκαλία Αγγλικών εξ αποστάσεως
To VipKid εδρεύει στο Πεκίνο της Κίνας αλλά παρέχει ευκαιρίες για εργασία από το σπίτι σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εστιάζει αποκλειστικά στη διδασκαλία των Αγγλικών στους μαθητές της Κίνας, μέχρι την ηλικία των 8 ετών. Οι θέσεις που είναι διαθέσιμες λειτουργούν εξ αποστάσεως, είτε με μερική απασχόληση, είτε με πλήρη. Ο δικτυακός τόπος πληρώνει από 14 έως 22 δολάρια ανά ώρα στους απομακρυσμένους δασκάλους των Αγγλικών. Η υπηρεσία υποστηρίζει την εγγραφή από την τοποθεσία μας και επιτρέπει να επιλέξουμε το δικό μας πρόγραμμα στην εργασία από το σπίτι. Όπως είναι φυσικό, πρέπει να έχουμε το κατάλληλο πτυχίο, αλλά και κάποια σχετική εμπειρία στη διδασκαλία των Αγγλικών. Για αυτό τον λόγο, εντός μιας εργάσιμης ημέρας μετά την εγγραφή, θα σας στείλουν ένα δοκιμαστικό μάθημα και στη συνέχεια κάποια τεστ αξιολόγησης που πιστοποιούν ότι είσαστε σε θέση να παρέχετε μαθήματα αγγλικών στους ενδιαφερόμενους μαθητές της Κίνας.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτωσύνδεσμο:
Teach English Online | VIPKid


3) Knitty
Αν θεωρείται ότι έχετε ταλέντο και έφεση στο σχέδιο ρούχων και κυρίως καινοτόμες ιδέες στα πλεκτά, το Knitty παρέχει εργασία από το σπίτι και αμοιβές που κυμαίνονται από 120 έως 200 δολάρια για κάθε σχετικό άρθρο σας. Οι ιδέες θα πρέπει να είναι καθαρά δικές σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί προηγουμένως με οποιαδήποτε μορφή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Το Knitty είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ακροατήριο και να ξεκινήσετε πωλήσεις με τα σχέδιά σας ή κάποιο άλλο προϊόν σχετικό με το πλέξιμο. Τα πνευματικά δικαιώματα για την εργασία σας παραμένουν στην κατοχή σας. Απαραίτητη η άριστη γνώση των αγγλικών διότι το site είναι ξένο.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτωσύνδεσμο:
Submission Guidelines : Knitty.com - Spring + Summer 2021


4) Automattic
Μπορεί να μην έχετε ακουστά την εταιρεία Automattic, αλλά σίγουρα γνωρίζετε κάποιες από τις δημιουργίες της, όπως το WordPress, Longreads, Simplenote, Gravatar και άλλα. Η εταιρεία αυτή προσφέρει εργασία από το σπίτι καθώς λειτουργεί πλήρως με απομακρυσμένους υπαλλήλους από 50 διαφορετικές χώρες. Όλοι οι υπάλληλοι μαζεύονται μια φορά τον χρόνο για πέντε έως επτά ημέρες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, ώστε να δεθούν σαν ομάδα.
Η εταιρεία προσλαμβάνει υπαλλήλους για διάφορες θέσεις, όπως για μάρκετινγκ, μηχανικούς λογισμικού κ.λπ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιες θέσεις είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή:
Work With Us – Automattic


5) CleverTech
Όπως και οι προηγούμενες ευκαιρίες, έτσι και η CleverTech υποστηρίζει αποκλειστικά την εργασία από το σπίτι. Οι θέσεις που προσφέρουν επικεντρώνονται περισσότερο στο προγραμματιστικό κομμάτι.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιες θέσεις είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή:
Clevertech Careers | Remote Tech Job Opportunities


6) Flexjobs
Η Flexjobs συνεργάζεται αποκλειστικά με απομακρυσμένους υπαλλήλους. Σκοπός της είναι να βρίσκει τις καλύτερες ευέλικτες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες, με ασφάλεια και ευκολία. Η flexjobs δεν επικεντρώνεται μόνο σε τεχνολογικούς ρόλους, αλλά και σε άλλους που δεν ταυτίζονται με τον χώρο της τεχνολογίας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιες θέσεις είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή:
Find Remote Work From Home & Flexible Jobs | FlexJobs


7) Τεχνολογικός τομέας
Παρακάτω θα δείτε 6 sites με ανοιχτές θέσεις εργασίας τεχνολογικού τομέα, προγραμματιστές κ.λπ. Απαραίτητη η άριστη γνώση των αγγλικών.
1) Top 20 Remote jobs, Now Hiring | Dice.com
2) Remote Jobs | Crunchboard Jobs
3) Remote Developer Jobs - Stack Overflow
4) Authentic Jobs – Authentic Jobs for designers, developers and creative pros.
5) Find Your Next Job in Tech with Uncubed | Uncubed
6) Remote θέσεις εργασίας | Kariera.gr

error: Content is protected !!