14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ 2.090 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Ξεκινά την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη στις 5 Οκτωβρίου 2021, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 2.090 μόνιμων θέσεων ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.2643/98 (άτομα με αναπηρία και συγγενείς ατόμων με αναπηρία, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άλλες κατηγορίες).

Δείτε Περισσότερα για τις 10 Ειδικές Κατηγορίες εδώ .Υπάρχουν 14 προκηρύξεις, οι οποίες περιλαμβάνουν θέσεις όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών (ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ) και όλων των ειδικοτήτων, όπου εκεί αναγράφονται αναλυτικά οι θέσεις ανά ειδικότητα και ανά φορέα απασχόλησης.
Όλες είναι ΜΌΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Η διαδικασία γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν, αλλά και την ειδικότητα της θέσης που μπορούν να κάνουν αίτηση, περιγράφονται αναλυτικά και στις 14 προκηρύξεις που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ


Ο κάθε ενδιαφερόμενος μετά την επιλογή της κατηγορίας στην οποία ανήκει (πχ πολύτεκνος) θα πρέπει να εξετάσει αν έχει και όλα τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, της θέσης που τον ενδιαφέρει. Θα πρέπει να ετοιμαστούν 3 κατηγορίες εγγράφων:

1) Έγγραφα που σχετίζονται με την κατηγορία του υποψηφίου (πχ συγγενής ΑΜΕΑ)

2) Έγγραφα που σχετίζονται με τα τυπικά προσόντα της θέσης/ειδικότητας

3) Έγγραφα γενικής φύσης (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) και έγγραφα που σχετίζονται με άλλα ζητήματα π.χ εντοπιότητα.

Η επιλογή των θέσεων αλλά και η σωστή προετοιμασία των εγγράφων και των 3 κατηγοριών, είναι μία διαδικασία εξαιρετικά σημαντική και απαιτεί γνώση και πολύ καλή μελέτη των προκηρύξεων.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και στο τέλος της διαδικασίας η αίτηση μαζί με όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν (κατόπιν ραντεβού) ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, όπως περιγράφεται αναλυτικά στις σχετικές προκηρύξεις.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για μία μόνο κατηγορία προστασίας, για μια κατηγορία προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) και μόνο σε μία προκήρυξη.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2021.Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις ανά Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ν.2643/98:


1. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κυκλάδων με έδρα τη Σύρο (Ν. Κυκλάδων) και χωρική αρμοδιότητα την αντίστοιχη του Νομού Κυκλάδων.

2. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Δωδεκανήσων με έδρα τη Ρόδο (Ν. Δωδεκανήσων).

3. Πρωτοβάθμια Επιτροπή στο Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη (Διοικητική Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

4. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο (Διοικητική Περιφέρεια Κρήτης).

5. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη (Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου).

6. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα (Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και Ν. Κεφαλληνίας και Ν. Ζακύνθου).

7. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα (Διοικητική Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς και Ν. Λευκάδας και Ν. Κέρκυρας).

8. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη (Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας).

9. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα (Διοικητική Περιφέρεια Θεσσαλίας).

10. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία (Διοικητική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).

11. Α' Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα (Ν. Καβάλας, Ν. Δράμας και Ν. Σερρών)

12. Β' Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Κομοτηνή (Ν. Εβρου, Ν. Ροδόπης και Ν. Ξάνθης).

13. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πλην του Νομού Σερρών).

14. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αττικής με έδρα την Αθήνα (Ν. Αττικής)Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας:
facebook ή μέσω email: indem2013@gmail.com ή τηλεφωνικά: 22530-96600 και 6996625872
(ώρες επικοινωνίας 10:00-14:30 κ. Δήμητρα Χυδεριώτου).

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
error: Content is protected !!