Προσλήψεις οπλιτών: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την πλήρωση 1.030 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) για τον Στρατό Ξηράς (ανδρών – γυναικών), 308 θέσεων στο Πολεμικό Ναυτικό (ανδρών – γυναικών) και 281 θέσεων στην Πολεμική Αεροπορία (ανδρών – γυναικών).

- Διάρκεια: Επταετούς (7) Παραμονής με Δυνατότητα Μονιμοποίησης.

- Προθεσμία υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων: έως 24/06/2022

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ4.910 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία: Αναμένεται η έκδοση της προκήρυξης για 4.910 μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία. Πιο συγκεκριμένα 4.000 θέσεις νοσηλευτών και 910 θέσεις λοιπού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Ειδικότερα εκτός από νοσηλευτές η προκήρυξη θα περιλαμβάνει ειδικότητες όπως:
Διοικητικού–Οικονομικού, Πληροφορικής, Στατιστικής, Φαρμακοποιών, Ψυχολόγων, Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας, Προσωπικού Ασφάλειας, Μαγείρων,Γενικών Καθηκόντων κ.α.1/2022 ΔΕΗ: Ανακοινώθηκε ο πίνακας κατανομής θέσεων της προκήρυξης της ΔΕΗ που αφορά στην πλήρωση 40 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Ενέργειας της ΔΕΗ που εδρεύει στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Οι ειδικότητες που ζητούνται: Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μαθηματικοί, Οικονομικοί, Διοικητικοί κ.λπ.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προθεσμία υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων: 18 Απριλίου έως 9 Μαΐου 2022ΕΦΚΑ: Στην πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων και προσλήψεις διευθυντών και γενικών διευθυντών από τον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα με τριετή θητεία προχωράει ο e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας «εκσυγχρονισμός του ηλεκτρονικού εθνικού φορέα κοινωνικής ασφάλισης».

Υπουργείο Παιδείας: Σε επεξεργασία βρίσκεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, θα που θα αφορά 185 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Παιδείας καθώς και 95 θέσεις που θα κατανέμονται σε Δημόσια Πανεπιστήμια την ΕΘΑΑΕ και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων. Κύριο χαρακτηριστικό της προκήρυξης είναι η ζήτηση διοικητικού προσωπικού.ΕΥΔΑΠ: Ανακοινώθηκε ο πίνακας κατανομής 145 μόνιμων θέσεων ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λπ. )στην Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Δομικών Έργων, ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Οικονομικών κ.λπ.

Δείτε τον πίνακα κατονομής θέσεων ΕΔΩ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Σε επεξεργασία και η προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την πλήρωση 128 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού: Αναμένεται και η έκδοση της προκήρυξης που θα αφορά 122 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Αρχαιολόγοι, διοικητικοί, πτυχιούχοι πληροφορικής, γραμματείς, λογιστές, συντηρητές αρχαιοτήτων, μηχανικοί.Ελληνική Στατιστική Αρχή: Σε επεξεργασία βρίσκεται και η προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 115 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες είναι: υπάλληλοι πληροφορικής και υπάλληλοι στατιστικής.Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Αναμένεται και αυτή η προκήρυξη για την πλήρωση 63 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.error: Content is protected !!