ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη νέα υπηρεσία μας στις προσλήψεις του δημοσίου, που αφορά τη σύσταση πελατών. Εναλλακτικά, μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό

Ενημερώνουμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο, ότι εισάγουμε στην υπηρεσία ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και τη σύσταση πελατών.

Η σύσταση αφορά κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά κρίθηκε αναγκαίο για ευνόητους λόγους να γίνει μια επιπλέον επιβράβευση στους ήδη πελάτες μας. Οπότε βάσει αυτής της ανάγκης υπάρχει ένας μικρός διαχωρισμός σε «παλιούς» και «νέους» πελάτες.

«Παλιός» θεωρείται κάθε πελάτης που έχει πληρώσει έστω μία φορά μία υπηρεσία μας στις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, έως τον Απρίλιο του 2022. Οι υπόλοιποι θεωρούνται «νέοι» πελάτες.

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ, εισάγεται λοιπόν, κυρίως για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι να επιβραβεύσουμε τους παλιούς πελάτες μας, που μας έχουν εμπιστευθεί από κάθε γωνιά της Ελλάδος, και έχουν δει ότι κάνουμε μια σωστή προσέγγιση του θέματος και γι’ αυτό άλλωστε μας εμπιστεύονται ξανά, και ήδη η αλήθεια είναι έχουμε πάρα πολλές θετικές συστάσεις. Οπότε ήρθε η στιγμή οι υφιστάμενοι πελάτες μας να επιβραβευτούν γι’ αυτό. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θέλουμε, και πρέπει να γνωρίζει και κάθε ενδιαφερόμενος νέος πελάτης, ότι το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα, χρειάζεται γνώση, χρόνο, υπομονή, σωστή προετοιμασία και μεθοδικότητα. Και το αποτέλεσμα θα έρθει.

Οπότε κρίνουμε ότι επειδή και σε ένα νέο πελάτη που ενδιαφέρεται για την υπηρεσία «βάζουμε δύσκολα», πρέπει και αυτός να έχει μία επιβράβευση.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Κάθε παλιός πελάτης, που μας συστήνει νέο πελάτη, θα έχει έκπτωση στις υπηρεσίες μας αξίας 15€. Για δύο πελάτες 30€ έκπτωση κ.ο.κ

Κάθε νέος πελάτης, που έχει ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας με οποιοδήποτε τρόπο, και έχει ξεκινήσει και αυτός τη διαδικασία έχοντας καταβάλει έστω μία πληρωμή, και στο διάστημα αυτό ή και μετά μας συστήνει και αυτός ένα ακόμη νέο πελάτη, θα έχει έκπτωση στις υπηρεσίες μας αξίας 10€. Για δύο πελάτες 20€ έκπτωση κ.ο.κ

Η διαδικασία της σύστασης και στις 2 περιπτώσεις θα γίνεται ως εξής:
Αρχικά θα πρέπει από τον (ήδη) πελάτη μας, νέο ή παλιό, να λάβουμε ένα email στο indem2013@gmail.comή και τηλεφωνικά/sms (στo τηλέφωνo 699-6625872 ), με τα παρακάτω ελάχιστα στοιχεία του πελάτη που μας συστήνει:

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

Στη συνέχεια μόλις ο πελάτης από σύσταση ενημερωθεί για τη διαδικασία και κάνει την πρώτη πληρωμή έστω μίας υπηρεσίας, θα αποστέλλουμε ένα εκπτωτικό κωδικό με το ποσό της έκπτωσης που δικαιούται ο (ήδη) πελάτης, και θα μπορεί αυτός να το χρησιμοποιήσει για οποιαδήποτε υπηρεσία μας, οποτεδήποτε εντός προθεσμίας 6 μηνών. Ο κωδικός αυτός θα υπάρχει και στην καρτέλα του (ήδη) πελάτη μας.

Στους 6 μήνες προσμετράτε και ο μήνας που γίνεται η διαδικασία (σύσταση).
Κάθε «νέος» πελάτης που ολοκληρώνει μία σύσταση έστω μία φορά και λαμβάνει την έκπτωση, στην συνέχεια θα θεωρείται «παλιός» πελάτης και αν υλοποιήσει με επιτυχία και επόμενη σύσταση, η έκπτωση που θα δικαιούται θα είναι 15 ευρώ.Ευχαριστούμε για το χρόνο σας, να είστε καλά και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας για μία θέση στο δημόσιο, με όποιο τρόπο και αν αυτό γίνει!

error: Content is protected !!