ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

2Κ/2023 : Ανακοινώθηκε η προκύρηξη για την πλήρωση 72 μόνιμων θέσεων στο Επιμελητήριο Ημαθίας, Επιμελητήριο Σερρών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Οι θέσεις θα αφορούν Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΜΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

- ΠΡΟΘΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : ΑΠΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

- Δείτε την προκύρηξη εδώ3Κ/2023: Ανακοινώθηκε προκύρηξη για την πλήρωση 29 μόνιμων θέσεων

  • Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.)
    ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

  • Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.)
    ΑΡΑΠΙΤΣΗΣ ΝΑΟΥΣΗΣ, ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΓΛΥΚΗΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΝΙΠΕΑ Φαρσάλων, Β΄ ΖΩΝΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΠΟΪΔΑ-ΜΑΥΡΗΣ.

Οι θέσεις θα αφορούν Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας με ειδικότητες:
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ,ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ), ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ,ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

- ΠΡΟΘΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : ΑΠΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

- Δείτε την προκύρηξη εδώΔημοτική Αστυνομία: Αναμένεται η προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.213 ατόμων που θα στελεχώσουν τη Δημοτική Αστυνομία σε όλη τη χώρα. Στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι που έχουν συμπληρώσει το 21ο έως το 35ο έτος της ηλικίας τους, για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας και, για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής αστυνομίας το 28ο και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 οι γυναίκες και 1,70 οι άνδρες.
Θα ζητούνται ακόμα και ακαδημαϊκά προσόντα, όπως η γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας καθώς και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Όσοι προσληφθούν θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, διάρκειας τουλάχιστον 6 μηνών, που παρέχεται από την ΕΛ.ΑΣ. και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

error: Content is protected !!