ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!


Το κτηματολόγιο, είναι μια σημαντική διαδικασία που η επιτυχής ολοκλήρωση της δήλωσης για το κάθε ακίνητο που κατέχουμε, διασφαλίζει τη περιουσία μας.


Έχει όμως πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τον ιδιοκτήτη και από όποιον κάνει τη δήλωση όπως: είδος δικαιώματος-ψιλή κυριότητα ή επικαρπία, ποσοστό δικαιώματος στα εξ’ αδιαιρέτου, έλλειψη απαραίτητων εγγράφων, ζητήματα χρησικτησίας, μετρήσεις κλπ, αλλά και πολλά στάδια σαν διαδικασία: αρχική δήλωση, διόρθωση δήλωσης, προανάρτηση εγγραφών, οριστική ανάρτηση, διασταύρωση με Ε-9 κλπ. Έτσι, συμβαίνει συχνά, για διάφορους λόγους να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δημιουργούνται θέματα.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να δώσουμε λύσεις!!
Ας δούμε παρακάτω μια σειρά από προβλήματα που μπορεί να προκύψουν:

  1. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει στα έγγραφα που απαιτούνται και δεν μας επιτρέπετε να ολοκληρώσουμε σωστά την δήλωση του ακινήτου μας.

  2. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει γιατί δεν έχουμε καθόλου έγγραφα για ένα ακίνητο που κατέχουμε.

  3. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει διότι ο ιδιοκτήτης λείπει στο εξωτερικό.

  4. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει γιατί έχουμε ένα ακίνητο με άλλους ιδιοκτήτες και δεν υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ μας.

  5. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει διότι κάναμε μία δήλωση άλλα έγιναν λάθη και μας την έχουν γυρίσει πίσω.

  6. Πρόβλημα μπορεί να υπάρχει διότι υπάρχουν εκκρεμότητες στο ακίνητο (π.χ αυθαίρετα κτίσματα) που επηρεάζουν τη διαδικασία.

Και γενικά μπορεί να υπάρχουν διάφορα ζητήματα, τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν τώρα, στο μέλλον θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα και έξοδα, αφού μπορεί να απαιτηθούν διαδικασίες με δικαστήρια προκειμένου να μην χαθούν περιουσίες, από ακίνητα που λόγω εκκρεμοτήτων θα χαρακτηριστούν ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Δείτε μία περίπτωση : εδώ

Και ένα σχετικό βίντεο : εδώ


Επίσης η σωστή και έγκαιρη δήλωση στο Κτηματολόγιο για ένα ακίνητο, παίζει καθοριστικό ρόλο και σε περίπτωση που αυτό είναι διεκδικούμενο, από περισσότερους από έναν ιδιοκτήτες! Σε κάθε περίπτωση αν έχετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα σας ενημερώσουμε ΔΩΡΕΑΝ για τη λύση που μπορεί να δοθεί!


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας
στα τηλέφωνα: 2253096600 κ 699-6625872
ή μέσω mail στο indemktim@gmail.com


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!


error: Content is protected !!