Εύρεση Προγράμματος "Επιδότησης Απασχόλησης", για τον εργαζόμενο που θέλετε!

Θέλετε να προσλάβετε εργαζόμενο στην επιχείρησή σας?

Επιδοτηθείτε με ποσοστό από 50% έως και 100% για την απασχόλησή του!

Βήμα 1. Συμπληρώστε την Φόρμα Εύρεσης Προγράμματος Απασχόλησης, με τα βασικά στοιχεία, της επιχείρησής σας και του εργαζομένου που θέλετε να προσλάβετε.

Βήμα 2. Μόλις ανοίξει το κατάλληλο πρόγραμμα για την επιχείρησή σας και τον εργαζόμενο, εμείς θα σας ενημερώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να υποβάλλουμε την αίτηση έγκαιρα!

Βήμα 3. Έναρξη επιδότησης! Κάθε μήνα ή δίμηνο θα καταβάλλεται στην επιχείρησή σας ή κατευθείαν στον εργαζόμενο, ποσοστό από 50% έως και 100% της δαπάνης του μισθού και του ΙΚΑ, ανάλογα με το πρόγραμμα!

Τα προγράμματα απασχόλησης ΕΣΠΑ / Δ.ΥΠ.Α. βγαίνουν συνεχώς και οι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την επιχείρηση όσο και για τον εργαζόμενο είναι:

  • O Εργαζόμενος να μην απασχολείται ήδη στην επιχείρηση τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα.
  • Ο Εργαζόμενος να έχει ή να μπορεί να εκδώσει κάρτα ανεργίας.
  • Η Επιχείρηση πρέπει να δραστηριοποιείται σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο (να μην συστεγάζει άλλη επιχείρηση ή/και κατοικία).
  • Η Επιχείρηση να μην έχει προβεί σε απόλυση κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Οι παραπάνω χρόνοι (απόλυσης κλπ) μπορεί να διαφέρουν σε κάθε πρόγραμμα.

Συνήθως, τα ποσοστά επιδότησης κυμαίνονται από 50% έως και 100% και η διάρκεια των προγραμμάτων είναι από 7 έως και 24 μήνες.
Το συνολικό ποσό που μπορεί να λάβει μία επιχείρηση, από ένα τέτοιο πρόγραμμα απασχόλησης, μπορεί να φτάσει έως και 15.000€.

Φόρμα Εύρεσης Προγράμματος Απασχόλησης: EΔΩ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2253096600 & 6996625872 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-14:30).

error: Content is protected !!