ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ

ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!

Με μακροχρόνια εμπειρία στην υλοποίηση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, βοηθάμε στην υλοποίηση δράσεων που σας ενδιαφέρουν. Απευθυνθείτε στο γραφείο μας, και αξιοποιείστε με επιτυχία όλα τα διαθέσιμα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία θα σας φάνουν πολύ χρήσιμα, αφού εξοικονομούν χρόνο, αλλά κυρίως χρήμα!

 

Για να δείτε τα Ενεργά Προγράμματα πατήστε Εδώ

 

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ χωρίζονται κυρίως σε δύο βασικές κατηγορίες:

1) Επιχορήγηση ίδρυσης νέων επιχειρήσεων. Εδώ εντάσσονται μία σειρά από προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΟΑΕΔ και βοηθάνε ανθρώπους (ή και εταιρικά σχήματα, π.χ ΟΕ κλπ) να ιδρύσουν μία νέα επιχείρηση. Για να εγκριθεί μία πρόταση, πέρα από τις βασικές προϋποθέσεις που θέτει το κάθε πρόγραμμα, απαιτείται και ένα επιχειρηματικό πλάνο. Συνήθως καλύπτονται και οι λειτουργικές δαπάνες, κόστη προβολής και διαφήμισης κλπ. Συχνά βγαίνουν και προγράμματα που ενισχύουν και υφιστάμενες επιχειρήσεις, ή επιχειρήσεις που έκλεισαν και χρειάζονται μία βοήθεια για να ανοίξουν ξανά (τέτοιο πρόγραμμα είναι ανοιχτό στην τρέχουσα περίοδο).
Τα ποσά επιχορήγησης κυμαίνονται από 10.000 έως και 20.000€, ανάλογα και με τους συμμετέχοντες και μπορεί να φτάσουν και στο 100% της επένδυσης!

2) Προγράμματα που καλύπτουν τα μισθολογικά κόστη προσωπικού. Εδώ εντάσσονται μία σειρά από προγράμματα που καλύπτουν ένα σημαντικό κομμάτι των δαπανών για τη μισθοδοσία του προσωπικού μίας επιχείρησης. Υπάρχουν προγράμματα ειδικά για συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων (π.χ τουριστικές), αλλά και στοχευόμενα προγράμματα που βοηθούν την απασχόληση με βάση ηλικιακές κατηγορίες των εργαζομένων. Βασική προϋπόθεση για να καλυφθεί το κόστος της δαπάνης του προσωπικού, είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει κάρτα ανεργίας (αν δεν έχει μπορεί να εκδοθεί ηλεκτρονικά, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις). Σε κάθε περίπτωση κάθε επιχείρηση που απασχολεί προσωπικό, μπορεί να αξιοποιήσει τα υφιστάμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ και να μειώσει το μισθολογικό κόστος.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα προγράμματα, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε είτε τηλεφωνικά, είτε αφήνοντας το email σας .

 

Για να δείτε τα Ενεργά Προγράμματα πατήστε Εδώ

Share
     

error: Content is protected !!