ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Μέσα από μία διαδικασία εξατομικευμένης ενημέρωσης για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, επιλέγουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον πελάτη μας και την επιχείρησή του ώστε να ωφεληθεί όσο γίνεται περισσότερο.


Για να δείτε τα Ενεργά Προγράμματα πατήστε Εδώ

 

Σε συνεργασία με έμπειρους και ειδικευμένους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε πανελλαδικά τη σύνταξη επενδυτικών σχεδίων είτε μέσω ΕΣΠΑ, είτε μέσω Αναπτυξιακού Νόμου. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και βοηθάμε στην ανάπτυξη σχεδίων μάρκετινγκ και τη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής για τη λειτουργία της επιχείρησης.

Στηρίζουμε τον πελάτη μας, όχι μόνο κατά τη σύνταξη και υποβολή του φακέλου του, αλλά και κατά την υλοποίησή του έργου που έχει εγκριθεί, διότι αυτό αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην υλοποίηση του προγράμματος και χρειάζεται γνώση και προσοχή, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται σωστά και έγκαιρα και να μην προκύψουν προβλήματα στην εκταμίευση των χρημάτων του πελάτη.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα προγράμματα, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε είτε τηλεφωνικά, είτε αφήνοντας το email σας .


Για να δείτε τα Ενεργά Προγράμματα πατήστε Εδώ

Share
     

error: Content is protected !!